Bez obzira na to koristite li svoj uređaj s Androidom za zabavu ili posao, uvijek ga možete poboljšati novim aplikacijama.

Aplikacije su danas postale mali organizatori života koje koristi velike broj ljudi. S obzirom na to da trenutno na Google Playu možete izabrati na hiljade aplikacija a nove se svakodnevno dodaju, pokušali smo vam olakšati odabir i izdvojili za vas par aplikacija koje biste zaista trebali isprobati.

TuneIn je aplikacija koja vam omogućava slušanje različitih radio stanica iz cijelog svijeta. Osim što nudi više od 70 hiljada radio stanica i više od dva milijuna podcasta, TuneIn Radio omogućava i sinkronizaciju s tunein.com, web stranicom koja nudi iste te radio stanice za slušanje na osobnom računaru.

Pocket je besplatan čitač koji omogućava stvaranje ultimativne i u potpunosti personalizirane liste za naknadno čitanje različitih članaka s interneta. I ne samo to: Pocket vam omogućava sinkroniziranje arhiviranih članaka s drugim uređajima, tako da ono što pronađete na mobitelu možete čitati na svom tabletu.

SnapSeed je besplatna aplikacija za obradu fotografija izravno na vašem mobitelu. Ne samo da nudi cijeli niz filtera kojima običnu fotografiju možete pretvoriti u umjetničko djelo, već možete popraviti i greške poput lošeg balansa boje, ali i raditi na samo jednom dijelu slike koji želite istaknuti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here