Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Darin Epsilon nastupa na LUNAR-u

0

Darin je ozbiljnu karijeru započeo za vrijeme studija, kad je bio zaposlen kao terenski radnik nekolicine utjecajnih etiketa, vodio radio stanicu na svom fakultetu i uređivao svoj tjedni program. Nakon diplome se zaposlio kao promotor, a s vremenom je postao rezident u tad najpopularnijem čikaškom klubu Vision.

Proboj na sceni se dogodio 2011. kad je osvojio DJ Mix natjecanje u organizaciji Johna Digweeda i Beatporta, a uspjeh je zapečatio izdanjima za Sudbeat koji vodi Hernan Cattaneo, te ulaskom na kompilacijska izdanja “Renaissance” koja je miksao Nick Warren. U međuvremenu se Darin isprofilirao brojnim nastupima diljem svijeta i nebrojenim izdanjima.

Nakon prvobitnog preseljenja u Los Angeles, odnedavno je postao i punopravni stanovnik Berlina, za koji kaže da u potpunosti odgovara njegovoj umjetničkoj vibraciji i pruža mu kreativnu slobodu na višoj razini. I dalje vodi svoju radio emisiju Perspectives, kao i etiketu Perspectives Digital, koja je platforma za vrhunski deep, tech i progressive zvuk, a na njoj izdaju majstori kao što su Hernan Cattaneo, Petar DundovThird SonQuivver ili Cid Inc.

Čovjek je trenutno u punom naponu snage i prepun optimizma, pa je pravi trenutak da iskusite njegov nastup i okusite njegov entuzijazam, kao i vještinu i selekciju za DJ pultom!

Share.

About Author

Leave A Reply