Elevation ekipa nastavlja svoja plesna druženja i ove subote, 15.09.2018. godine, u 21:00 sat u Pivnici Libertas. Ulaz je besplatan i savjetujemo vam da dođete ranije kako ne biste ostali bez stola ili pak plesnog podija, jer iz subote u subotu sve više ljubitelja ove muzike posjećuje elevation subotnje dešavanje.

Da je izlazak subotom u Pivnicu Libertas postao “must” za sve ljubitelje elektronske muzike, pokazala nam je i činjenica same posjećenosti. Naime, prošlu subotu Dynnotik i Ra1n svojom muzikom rasplesali su oko 200 posjetitelja Libertasa. Tražio se stol više, pijuckalo se i na samom ulazu u Libertas, hodnik je pretvoren u plesni dio, što govori da Zenica konačno ima kvalitetno organizovane elektro noći.

Ekipa našeg radija razgovarala je sa posjetiocima kojih je i ovaj put bilo iz Sarajeva, Tešnja, Travnika i svi su nam isto rekli “kako Zenica može biti ponosna na ovakvu ekipu i lokaciju”.

Razgovarali smo i sa Zeničanima i Zeničankama, koji su nam rekli kako je napravljeno “čudo u Libertasu” za koje su i oni sami bili skeptični da će opstati. Međutim, iz subote u subotu Elevation elektro noći ostaju profinjene, kvalitetne i mjesto gdje se pozitvina energija širi. O muzici nećemo govoriti jer dosadašnji muzički opus koji ste imali priliku slušati govori dovoljno, a ko nije bio vrijeme je da se u to uvijeri već ove subote.

Ovaj put u sklopu projekta Plus One nastupa Davor B., koji će vrtiti sa rezidentom večeri DJ RA1N-om.

Kroz projekat Plus One do sada su se publici predstavili DJ -evi iz Zenice, Bihaća i Sarajeva. Elevation ekipa nastavlja u ovom ritmu, te će u narednom periodu ugostiti mlade DJ-eve iz raznih gradova BiH, ali isto tako i iz inostranstva, istakao je rezident večeri, Ra1n.

RadiYoaktivna ekipa razgovarala je sa rezidentom večeri, ali i sa Davorom koji nam je rekao više o klupskom životu u Zenici.

 

Moram prije svega da se zahvalim svima koji su došli i upotpunili atmosferu prošle subote i napravili pravu ludnicu. Dino (Dynnotik) i ja smo spremili kvalitetnu muziku i to je publika primjetila i odužila nam se na najljepši mogući način ogromnom podrškom. Ove subote nam dolazi Davor B. s kojim sam također dijelio pult i znam da će biti jako kvalitetne muzike. – Ra1n

 

Davor B.

 

 

Nakon dosta vremena zahvaljujući momcima iz Elevation organizacije Zenica se opet probudila kad je u pitanju clubbing. Prošlo je ja mislim i više od pola godine da nisam mixao u Zenici tako da jedva čekam subotu. – Davor B.

 

 

O Elevation događajima možete slušati u emisiji POZITIVA sa Pozitivkom na 88,5 fm koja se emituje svakog utorka od 19:00 do 21:00 sat ili putem ovog portala klikom na “nerviraj me” u donjem desnom uglu. 🙂

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu okupite ekipu pa dođite i zaplešite.

Prethodni članakTri boda na Bilinom Polju za reprezentaciju BiH
Naredni članakParticooltura+ ponovo u Zenici!
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here