Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Decibel spremio novu poslasticu: REGAL 17.02.2018. u Sarajevu!

0

Nakon Beograda, Sofije i Budimpešte, jedan od najpoštovanijih mladih producenata današnjice – Regal – konačno dolazi u Sarajevo!

Spremi se za najbolji tehno i acid tehno uz jedno od naših omiljenih imena sve življe scene u Evropi!

Gabriel Cassina, poznatiji kao Regal, prednjači na tehno sceni od 2012. godine. Ovaj mladi umjetnik italijanskog porijekla, trenutno je stacioniran u Španiji, ali je u Berlinu proširio svoj umjetnički profil i uključio se u tehno na međunarodnom nivou. Jedan je od najmlađih Španaca koji su ikada nastupali u Berghainu, a nastupao je i u legendarnim klubovima kao što su Tresor, Mondo i Factory 010.
Trenutno vodi svoju izdavačku kuću Involve Records koja je upravo proslavila 5. rođendan i rezident je kluba KHIDI u Tbilisiju.

Rub A Dub (OFFICIAL), Dynnotik i Treba Mi Bass biće mu lokalna podrška.

Karte online i na prodajnim mjestima www.kupikartu.ba.

U nastavku možete pogledati dio atmosfere, kao najavu za 17.02. 2018. godine. Antigone pušta Regalovu traku Acid is the Answer, za sjajnu publiku u Domu mladih u Sarajevu.

Antigone dropping Regal — Acid is the Answer

Our previous headliner announced the next. 😁👌Antigone dropping Regal — Acid is the Answer, for the great crowd in Dom mladih, Sarajevo.— — —Naš prethodni headliner najavio je narednog. 😁👌Antigone pušta Regalovu traku Acid is the Answer, za sjajnu publiku u Domu mladih u Sarajevu.

Posted by Decibel on Donnerstag, 18. Januar 2018

Share.

About Author

Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

Leave A Reply