Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

DEMOFEST: Koji bend je najbolji po izboru publike?

0

Huti Ota Tre najbolji bend Demofesta po mišljenju publike!

Kompanija m:tel kao dugogodišnji prijatelj Demofesta, osim nesebične podrške festivalu, svake godine spremi i posebna iznenađenje za učesnike i posjetioce najvećeg festivala demo bendova. Jedna od najvažnijih aktivnosti u sklopu programa Demofesta je i glasanje publike, jer kompanija m:tel želi da omogući da se i njihov glas čuje.

Glasanje je bilo organizovano putem web aplikacije na Demofest Facebook stranici i trajalo je pet dana. Po mišljenju glasača, Huti Ota Tre, bend iz Zaječara, osvojio je 243 glasa te tako ponio titulu najboljeg benda na Demofestu. Kao poklon,bend će sa sobom iz Banjaluke ponijeti laptop koji je obezbijedila kompanija m:tel.

Posjetioci festivala su u prilici da već dva dana uživaju u sjajnom provodu na tvrđavi Kastel u Banjaluci uz odlične demo bendove, revijalne izvođače, ali i u sadržajima koje pripadaju dnevnom programu festivala. U prethodne dvije polufinalne večeri stručni žiri je izabrao 10 bendova koji će večeras nastupiti u velikom finalu i boriti se za glavnu nagradu festivala.

Nakon proglašenja pobjednika na desetom, jubilarnom Demofestu, nastupiće Dubioza kolektiv i Rudimental DJ set. U isto vrijeme na Beton bini će nastupiti banjalučki bend Sopot, a nakon njih i Bad Copy.

Share.

About Author

Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

Leave A Reply