Emisija POZITIVA predstavlja vam još jedno subotnje dešavanje u organizaciji Elevation Entertainment – a, zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku. Večeras, 21.07.2018. godine, na prepoznatljivoj lokaciji za najbolje raspoloženje i ples u gradu, u Pivnici Libertas, sa početkom u 21:00 sat počinje još jedna plesna vožnja.

Večeras u sklopu projekta “Plus one” svoje tonove pušta zenički DJ Marlon Bright sa kojim ćete uskočiti u svijet plesa i elektronske muzike. Nakon njega, svoje reglere za vas štima rezident večeri Ra1n sa kojim ćete nastaviti noćnu vožnju u Libertasu.

Kao rezident PLUS ONE projekta u okviru Elevation Entertainment-a, zadovoljan sam dosadašnjom posjetom kao i onim što su pokazali mladi DJ – evi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da će posjećenost iz subote usubotu rasti. Posjećenost do sada je dokazala da ima  mladih ljudi koji će podržavati elektro scenu u našem gradu i da ćemo je uspjeti podignuti na viši nivo. – Ra1n

Osjetite uzvišenu veličinu elektronske muzike uz “dizače”, dodirnite visinu zvijezda nad horizontom.

PLUS ONE PROJEKAT?

Kroz projekat PLUS ONE Elevation ekipa daje mogućnost DJ-evima i producentima da se predstave publici. Do sada su se u sklopu ovog projekta zeničkoj publici predstavili Schicksal, Refa T. i DJ Crab. Više o njima, kao i o rezidentu večeri imaćete priliku slušati u sklopu emisije Vaš mix na radiju Active.

Imaš li ti ELEVATION majicu? 

Elevation ekipa za sve one ljude koji razumiju priču ove ekipe i napore koje ista ulaže kako bi oživjela elektronsku scenu u našem gradu pripremila je ELEVATION majice. Kupovinom majice po cijeni od 10 KM podržavate ove mlade zaljubljenike u elektro muziku da nastave sa svojim kvalitetnim radom, ali isto tako omogućavate im da nastave da predstavljaju mlade DJ – eve ne samo iz našeg grada, već i iz drugih gradova koji će imati priliku da se predstave u Zenici.

Pozitivka i ekipa radija Active kupila je nekoliko majica po cijeni od 10 KM sa željom da ova organizaicja opstane sa svojim idejama i projektima koji su zaista kvalitetni i podrška afirmisanim ali i neafirmisanim DJ -evima. Isto tako smatramo da naš grad zaslužuje jednu ovakvu “elektro ekipu”, ekipu kakvu većina gradova u BiH ima.

Organizacija zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku kojima je cilj podići elektronsku scenu zaslužuje našu podršku, zato dođite i podržite ih i zaplešite u nekoj od majica.

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Prethodni članakNema prostorija – nema problema
Naredni članakCreative Shooting Team
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here