Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Entire eCommerce Zenica 2017

0

Entire eCommerce Zenica 2017

Prvi put u Bosni i Hercegovini i dešava se u našem gradu. Event posvećen eCommerce. Sve što niste znali a što biste trebali znati ukoliko se bavite prodajom, imate web shop ili želite jedan da otvorite. Posebno zadovoljstvo je što ćemo ugostiti vrhunske stručnjake u ovom polju od kojih ćete moći čuti sve iz prve ruke.

KO ORGANIZUJE?

ZeForge (prvi zenički Developers Community) u saradnji sa Commerce Care, Agencijom specijalizovanom za eCommerce projekte.

GDJE I KADA?

Event će se održati zahvaljujući gostoprimstvu Agencije ZEDA, u prostorijama Impulse Creative Center. Zvanični početak druženja je od 17:00, međutim molimo Vas da dođete ranije. Mi ćemo biti tu već od 16:30.
Event počinje u 17:00 sa prezentacijom na temu “Zašto je sada pravi trenutak za pokretanje web trgovine” koja će biti popraćena i panel diskusijom na istu temu.

DOBRO, A KO SU USTVARI GOSTI?

Ovaj put ugostit ćemo poznate stručnjake za eCommerce iz Hrvatske. Posebno zadovoljstvo je što će sa nama biti među najboljima u regionu. Prvi od njih je Marcel Masjan, koji je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u online prodaji, razvoju i optimizaciji web trgovina, te edukacijama u području online marketinga.
Trenutno je fokusiran na pokretanje specijaliziranih radionica za web trgovce, jer vjeruje da svakome može pomoći poboljšati prodaju uz pomoć nekoliko jednostavnih tehnika koje SVAKO može implementirati na svoje web trgovine. Marcel je predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i vlasnik Call-To-Action projekta.

Svoje iskustvo će podijeliti i Darijan Kosić, web trgovac (www.eva.hr) koji ima vlastitu marketinšku agenciju (www.simpli.hr), a ujedno je i član upravnog odbora udruge eCommerce Hrvatska. Darijan je školovani naftni inženjer, koji je u svojim studentskim danima pokrenuo jedan poznati hrvatski auto magazin, da bi se narednih 6 godina bavio isključivo novinarstvom. Ipak, sa samo 26 godina se odvažio pokrenuti vlastiti eCommerce biznis prodaje filtera za vodu (eva.hr) koji svake godine eksponencijalno raste. Od Darijana ćemo sigurno dobiti puno korisnih informacija kroz panel diskusiju.

Treći ali ne i manje važan gost jeste Emir Kovačić koji je trenutno Marketing Manager u kompaniji ProComp iz Zenice, te vlasnik marketinške agencije NetMedia. Pored toga, Emir je i ponosni vlasnik Google Adwords certifikata. On će kroz prezentaciju podijeliti svoja iskustva i savjete kako poboljšati posjetu Vaše internet trgovine koristeći Google Adwords.

ŠTA SE OČEKUJE OD GOSTIJU?

Kao što je to bila praksa u dosadašnjem periodu i ovaj put očekujemo aktivnu publiku sa dosta zanimljivih pitanja. Također, posebno vam skrećemo pažnju da ponesete dobro raspoloženje i pripremite dobra pitanja za naše goste. Ko zna kada ćete opet imati priliku da sa njima razgovarate u opuštenoj i dobroj atmosferi.

I NA KRAJU…

Nije čest slučaj da naš Grad ima priliku da bude centar događanja ove vrste, zato Vas pozivamo da dođete i iskoristite ovu priliku.
Ulaz je slobodan zahvaljujući pomoći naših partnera koji su nam obezbjedili prostor te osvježenje.

Posebno hvala Commerce Care Agenciji koja po prvi put sarađuje sa nama (ZeForge) i pomaže nam u jednom ovakvom projektu. Ovo je samo početak, uskoro slijede mnoge aktivnosti na ovom polju.

Vidimo se na ENTIRE ECOMMERCE ZENICA 2017 eventu 😉

FB event

 

Share.

About Author

Leave A Reply