Nakon što su singlom i videospotom ‘Đe Će Ko‘ najavili iščekivano izdanje ‘Egzil’FrenkieKontra i Indigo predstavljaju još jednu pjesmu s albuma. Nova pjesma nosi naziv ‘Teorija zavjese’, a nastala je u saradnji sa Zijahom Sokolovićem. Pjesmu poslušajte na ovom linku.

‘Teorija zavjese’ strastvena je pjesma koju nose inteligentni i iskreni stihovi, a zajedno s glasom legendarnog glumca Zijaha Sokolovića, koji se provlači kroz pjesmu, slušatelje poziva da otvore um i prošire vidike.

Novom pjesmom Frenkie, Kontra i Indigo nastavljaju najavljivati album ‘Egzil’, što su veoma energično, agresivno i samouvjereno započeli najavnim singlom ‘Đe Će Ko’, čiju inovativnu produkciju potpisuje Indigo.

Podsjećamo, uz najavni singl, FM Jam trojac prije svega sedam dana predstavio je i prateći videospot, snimljen u Tokiju, za čiju je režiju zaslužan Mario Ilić, a trenutno broji više od 280 hiljada YouTube.

Nešto više od godinu dana nakon objave hit albuma ‘Putanja“, Frenkie, Kontra i Indigo se vraćaju i donose 13 novih pjesama koje odišu samouvjerenošću. Proces stvaranja izdanja ‘Egzil’ trajao je godinu dana, a uspjeli su ga snimiti u svega pet dana. Sve pjesme snimljene su u Tokiju, a predvodi ih novi singl ‘Đe Će Ko’. Album ‘Egzil’ očekujemo 15. decembra.

Izvor

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here