Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

“Goodbye Angels” – novi spot RHCP-a

0

Stigao spot za još jedan singl sa prošlogodišnjeg albuma “The Getaway” benda Red Hot Chili Peppers. Radi se o pjesmi “Goodby Angels”.

Spot je režirala Thoranna Sigurdardottir aka TOTA. Radnja prati dansku glumicu Klaru Kristin koja uživa na njihovom koncertu. Dio spota je sniman na koncertu kojeg je bend održao u Atlanti. Bubnjar Chad Smith je najavio na svoj Twitter profilu njegovo snimanje.

Bubnjar Chad Smith nedavno je najavio izlazak albuma Spinal Tapa u kojem surađuje s Daveom Grohlom.

Tekst: Samra Raković

Share.

About Author

Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

Leave A Reply