Satirični portal karakter.ba u sklopu serijala “Nedjeljom prije kupanja” u šestoj epizodi predstavio je najpopularnije laži i prevare ovogodišnje predizborne kampanje.

Na kraju emisije pozvali su sve punoljetne građane da izađu na izbore 7. oktobra, jer kako su poručili iz Karaktera u suprotnom bi se moglo desiti da nećemo biti u mogućnosti kupati se ni nedjeljom.

Nedjeljom prije kupanja je satirična emisija u kojoj se na šaljiv način obrađuju izjave i ponašanje političkih aktera, i iz pozicije i opozicije. Do sada je objavljeno šest epizoda i sve su dostupne isključivo na facebook i youtube platformama.

Tekst, foto i video: karakter.ba

Prethodni članakUdruženje „Naš most“: „Kako pomažemo starima?
Naredni članakNove nagrade i međunarodna gostovanja predstava Dječije scene zeničkog BNP-a
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here