Pulski kantautor Mor Roll snimio je novi singl i video spot “Gomile laži”. Na pragu dosadašnjih muzičkih ostvarenja s ovim singlom Mor Roll najavljuje i novi zvuk.

Nova pjesma „Gomile laži“ govori o hipokriziji savremenog života. Potaknut situacijom u zemlji i u svijetu, Mor Roll autobiografski opisuje svoju poziciju u društvu i na sceni. Također pjesma govori o scenama iz njegovog života (odrastanje u malom mediteranskom gradu Puli) i o apsurdu, ali i neminovnosti idealističkog pogleda na život.

Mor Roll na sceni se pojavio 2008. godine kada se na Dori predstavio pjesmom ‘Ne razumijemo se’. Iduće godine izdaje svoj prvi album ‘Gori svijet’, a 2014. objavljuje drugi album ‘Fenix’ pod svojim pravim imenom Vedran Šilipetar. Pjesma ‘S tobom sve je savršeno’ (Songkillersi ft. Vedran) plasirala i na nacionalnu radijsku top listu HRTop 40.

U ulozi kantautora Mor Roll je dosada surađivao s najboljim hrvatskim producentima kao što su Srđan Sekulović Skansi, Igor Ivanović, Livio Morosin, a uz ostalo je radio i glazbu za kazališnu predstavu “Mala sirena”.

Video spt je snimljen u atraktivnoj vili House Eufemija, a za režiju pobrinula se ekipa rovinjskog PG studija.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here