Subota, 25.11.2017.
Lokacija: Black Pearl (Ušće)
Vrijeme: Od 20:30 do 01:00 h

Ekipa koja živi elektronsku muziku i istinski zna šta znače ljubav, poštovanje i jedinstvo odlučila je upravo iz tih razloga svom community-u, Zeničanima i Zeničankama, kao i ostalim istomišljenicima pružiti subotu pozitivne energije, druženja i plesa.

Zadovoljstvo mi je predstaviti vam ELEVATION ekipu. Mirza, Benjamin, Marlon i Adi su obrazovani i uspješni momci koji imaju hrabrost naš skoro usnuli grad probuditi svojim ELEVATION društvenim dešavanjima.

Takvo prvo dešavanje biće održano u subotu, 25.11.2017. godine sa početkom u 20:30 sati u Black Pearl (na Ušću).

Više o ELEVATION?

Mlada družina zeničkih DJ-eva nakon uspješno realizovanih ‘aftera’ i sile pozitivnih komentara i podrške koja je pristizala iz svih društvenih sfera je tako dobila naziv „ELEVATION“.

Da li će vremenom postati ozbiljnija organizacija za veće projekte u Zenici ovisi i o vama!

„Materijalno bezinteresni razgovor i želja za afirmacijom omladine ka elektronskoj muzici i druženju istomišljenika, rezultirao je pokretanjem ove organizacije“, izjavili su iz Elevation-a.

Organizacija zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku kojima je cilj podići elektronsku scenu zaslužuje našu podršku. Mirza, Benjamin, Marlon i Adi kao iskusna i poznata ekipa u ovom gradu, donose prvo druženje i ples do jutarnjih sati, zato dođite i podržite ih!

U utorak, 28.11.2017. godine, u emisiji POZITIVA prenosimo vam utiske sa prvog ELEVATION druženja.

Line Up:

DJ CRAB
BOSNIAK
BEN GANG

ELEVATION time sa plesom u novi dan!

 

 

Prethodni članakKako je Luka Pejović dobio prvo zaposlenje i prije završenog studija?
Naredni članak25. novembar – Dan državnosti BiH
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here