Gdje izaći u Zenici? A tek gdje izaći u večernjim satima u NiCaZe i ostati do ranih jutarnjih sati? Emisija POZITIVA donosi vam na pregled subotnje dešavanje plesnog duha koje ima za cilj da probudi usnulu elektronsku scenu našeg grada. 

Subotu, 09.06.2018. godine, od 22:00 sata rezervišite za sebe i planirajte da je provedete u Pivnici Libertas sa ELEVATION ekipom. Ni manje ni više, DJ i producent BEN GANG aka RA1N će kišom magičnih tonova vaše noge izvesti na plesni podijum. Vikend je, nagradite malo i sebe, opustite se i uživajte. Ne trebamo reći, ali evo otipkaćemo kako je pozitivna energija još ljepša kada je dijelite sa drugarima i drugaricama, zato okupite ekipu i pravac Libertas na noćnu vožnju.

Ekipa RadiYa Active imala je priliku rasplesati se uz BEN GANG-a od nedavno novog aliasa RA1N, zato jedva čekamo da čujemo kakve je novine uveo u svoj muzički repertoar, jer zasigurno se ne možeš nazvati “RA1N” ako ne pljušte tonovi koji hrane dušu. RadiYoaktivna pozitivka se uvjerila. Dođite i vi i uvjerite se sami!

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu zato kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Ko su Vam sad ti ELEVATION ljudi?

Ekipa koja živi elektronsku muziku i istinski zna šta znače ljubav, poštovanje i jedinstvo odlučila je upravo iz tih razloga svom community-u, Zeničanima i Zeničankama, kao i ostalim istomišljenicima pružiti subotu pozitivne energije, druženja i plesa.

Zadovoljstvo mi je predstaviti vam ELEVATION ekipu. Mirza, Benjamin, Marlon i Adi su obrazovani i uspješni momci koji imaju hrabrost naš skoro usnuli grad probuditi svojim ELEVATION društvenim dešavanjima.

Kako se odlučuju da pokrenu ELEVATION?

Mlada družina zeničkih DJ-eva nakon uspješno realizovanih ‘aftera’ i sile pozitivnih komentara i podrške koja je pristizala iz svih društvenih sfera je tako dobila naziv „ELEVATION“.

Da li će vremenom postati ozbiljnija organizacija za veće projekte u Zenici ovisi i o vama!

„Materijalno bezinteresni razgovor i želja za afirmacijom omladine ka elektronskoj muzici i druženju istomišljenika, rezultirao je pokretanjem ove organizacije“, izjavili su iz Elevation-a.

Organizacija zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku kojima je cilj podići elektronsku scenu zaslužuje našu podršku, zato dođite i podržite ih!

Nećete se pokajati, ne brinite ne treba vam kišobran, na ovoj kiši se pleše! Pozitivka Vam šalje zagrljaje i mahanje, vidimo se u subotu da zajedno kisnemo. 😉 

 

P.S. nagrade narode: Uskoro vas emisija POZITIVA i Pivnica Libertas nagrađuju, zato se pozitivirajte svakog utorka u terminu od 18:30 do 20:30 sati na 88,5 ili putem našeg portala na kojem se trenutno nalazite. 🙂 

Prethodni članakPočelo XXVI Balkansko prvenstvo u stonom tenisu
Naredni članakHamza Alić: Očekujemo vrhunski nastup
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here