Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Nova pjesma i spot Bad Blues Banda BULEVAR “Jednom”(Martinović/Tomaš)

0

Mostarski Bad Blues Band Bulevar iza kojeg stoji kultni mostarski gitarist i pjevač Željko Martinović objavio je najavni singl za nadolazeći album “Nikad izdan, nikad prodan”.

Tekst za pjesmu “Jednom” napisao je mostarski pjesnik Marko Tomaš, glazbu je uradio Željko Martinović dok produkciju pjesme potpisuje Zvonimir Domazet. U snimanju pjesme sudjelovao je i multinstrumentalist Mario Domazet. Pjesma je snimljena u Zagrebu, a spot u režiji Danila Lučića snimljen je u Beogradu.

 

Share.

About Author

Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

Leave A Reply