Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Otvorene aplikacije za „12. EMMAUS – Međunarodni omladinski radni kamp 2017“

0

Dvanaesti Emmaus – Međunarodni omladinski radni kamp bit će održan od 10. do 24. jula ove godine u Potočarima.

Udruženje „HO Međunarodni forum solidarnosti–EMMAUS“ je daleke 2006. godine pokrenuo organizovanje Međunarodnih omladinskih radnih kampova. Slijedeći programski cilj pokreta Emmaus International-a po kome se omladinski kampovi organizuju širom svijeta MFS-EMMAUS, kao jedina članica Emamus Internacionala iz države koja nije u EU, tokom 2006. godine je predložio uvođenje omladinskog kampa u Bosni i Hercegovini, kao omladinskog događaja čiji će konstantni cilj biti promocija tolerancije, suživota i jednakosti za sve u postratnoj državi kao što je Bosna i Hercegovina.

Rok za prijem aplikacija je 05. juni 2017. godine. O  ishodu aplikacije biti ćete obavješteni najkasnije do 20. juna 2017. godine putem e-maila ili broja telefona koji ste naveli u aplikaciji. Učesnicima će naknadno biti poslana brošura sa detaljnijim informacijama o aktivnostima.

Broj mjesta je ograničen, a možete se prijaviti ovdje.

Za sve dodatne informacije, nejasnoće ili pitanja, možete slati na e-mail: mladi@mfs-emmaus.ba ili pozvati na broj: +387 62 151 481 Mirela Ahmetbegović.

Više o 12. Emmaus – Međunarodnom omladinskom radnom kampu možete pronaći na njihovoj oficijelnoj stranici EMMAUS.

Share.

About Author

Leave A Reply