Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Poklanjamo ulaznice za STEREO GROOVE Open Air – 20 Hours of pure TECHNO ||25.06.2017. SMETOVI – Zenica

0

Treći Open Air u organizaciji StereoGroove-a održaće se na Smetovima 25.06.2017. godine sa početkom u 19:00 sati. Headlinerica večeri je DJ NAKADIA iz Tajlanda koja prvi put stiže u BiH.

25.06@Izletiste Smetovi(n.v 1025m),Zenica…SMETOVI su poznato izletiste u Zenici i zracna banja koja je od centra grada udaljena 8km.Na Smetovima su uredjene staze za setnju,mjesta za odmor,cesme sa izvorskom vodom za pice,rekreaciju,rostilj,i izgradjeni su sportski tereni za kosarku,nogomet i odbojku na pijesku…Na Smetovima se nalazi informativno-turisticki centar,zatim planinarski dom "Željezara"(gdje ce se i odrzati nas dogadjaj),i Dom Saveza Izvidjaca,kao i parking za cca 250 vozila…Takodjer na Smetovima se nalazi Sportsko-Rekreacioni centar ABC-SCORPIO sa uredjenim stazama za brdski biciklizam(duzina staze 5500m),vjestackom stazom za penjanje,jahanje konja,a moguce je iznajmiti i paraglajdere uz strucnu pomoc…

Posted by StereoGroove Bosnia and Herzegovina on Samstag, 3. Juni 2017

Tim povodom kao medijski pokrovitelj Prvi community radio u BiH “Radio Active” Vas nagrađuje sa 2 ulaznice. Jednu ulaznicu poklanjamo u toku emisije POZITIVA, a drugu ulaznicu putem facebook igre.

NAGRADNA IGRA/ pravila: 

TELEFONSKI POZIV:

Jednu ulaznicu dodjeljujemo u utorak, 20.06.2017. godine u toku emisije POZITIVA koja traje od 16:00 do 18:00 sati putem viber poziva, a koju možete slušati putem linka: http://activezenica.com/radio.html
Broj na koji trebate pozvati da biste osvojili jednu ulaznicu reći ćemo u toku emisije kada budemo razgovarali sa PR-om StereoGroove-a.

FACEBOOK IGRA:

1. LIKE našu fb stranicu OVDJE.
2. Potrebno komentarisati i podijeliti post koji možete pronaći OVDJE sa postavkom na public/ javno.

Na našem događaju ćemo ugostiti lokalne, nacionalne i regionalne DJ zvijezde, kao što su: Ilija Djoković (SRB), Mihajlo Kosić (SRB), Black Acid (BiH), Goran Emkić (BiH), Alen Milivojević (BiH), FORNIVA (BiH), Edib D (BiH), Davor B (BiH), ADOT (BiH), STAFA (USA), Pete Board (USA), Freak (BiH), Maroje (HR), Rectoor (BiH). Pored toga, ne samo da će događaj biti upotpunjen audio ugođajem, nego će svi posjetitelji imati priliku uživati i u vizualitiju, te posebnim svjetlosnim efektima, poručuju organizatori. 

Više informacija možete pratiti i putem eventa klikom OVDJEte zapratiti fb page StereoGroove Bosnia and Herzegovina.

Svoje karte možete nabaviti na svim prodajnim mjestima koja podrazumijevaju sistem kupikartu.ba, u gradovima Sarajevo,Tuzla, Jablanica, Bihać, Visoko, Sanski Most, Travnik, Busovača, Gradačac, Bosanska krupa, ali i u Hrvatskoj, Srbiji te u Crnoj Gori.


U Zenici karte možete pronaći i u: 

-Da Vinciju
-Retru
-Starom satu
-Black Pearlu, po cijeni od 20 KM.

U cijenu od 20 KM je uračunat i oficijelni after party.

https://www.facebook.com/stereogroovebih/videos/1543019032439863/ 

Share.

About Author

Leave A Reply