Emisija POZITIVA jedna je od najslušanijih u PARALELNOM SVIJETU, raznim glaksijama, odnosno SVEMIRU općenito, a to je sve zahvaljujući česticama pozitivne energije koju voditeljica ove emisije uhvati, spakuje i emituje utorkom od 16 do 18 sati.

Ukoliko budete pažljivo slušali, saznaćete mnoge stvari i čuti razne glasove i to ne samo sa planete Zemlje.U jednoj dozi pozitive dobijete informacije predstavljene kroz rubrike poput:
– MUZICIRAJ SE – rubrika u kojoj svakog utorka predstavljamo Vaše muzičke radove, upoznajemo slušaoce sa novim muzičarima, vrtimo Vašu muziku. Do sada su predstavljeni razni bendovi, dj-evi, reperi kako iz BiH tako i iz regiona. (Ukoliko želite da se i vaša muzika zavrti na najpozitivnijim talasima šaljite vaš autorski materijal na mail: emisija.pozitiva@gmail.com).
Pored ove rubrike u kojoj svima dajemo priliku da se vrte i zavrte na našim talasima, ali ne i da povrate, tu su rubrike: zanimanja, hodajuća pozitiva, šarenilo, predstavljamo, pozitivne priče. Rubrike se vremenom mijenjaju onako kako signali stižu do voditeljice.

Da biste dobili puno viđenje, tačnije slušanje emisije Pozitiva istu trebate i poslušati, a za sve nejasnoće javiti se voditeljici, koja jedva čeka da Vas pusti u eter.

Voditeljica i urednica emisije je Ajla Heralić.
Zašto slušati emisiju pozitiva i ko sam ja?
Ovdje mi je rečeno da napišem nešto o sebi, a kako ne volim pisati o sebi u nastavku ću pretipkati ono što je  jedna slušateljka rekla za mene i moju emisiju.

Dobar dan poštovani slušatelji, željela bih da pozdravim sve fanove Radija Active. Zašto slušati emisiju Pozitiva? Naravno, mogla bih da nabrajam do sutra, ali neki od razloga su: emisija Pozitiva šalje ljudima pozitivnu energiju, pozitivne vibracije. Ukoliko želite da budete sretni, nasmijani, puni elana u toku vrlo teške sedmice, slušat ćete emisiju Pozitiva jer upravo u tom terminu ćete se osjećati nekako sretno i opušteno. Vaša sreća i vaša opuštenost će se prožimati tokom cijele sedmice. Željela bih da preporučim Radio Active, kao aktivni fan i slušatelj emisje Pozitiva. Ovim putem pozdravljam najbolju voditeljicu Ajlu Heralić koja uvijek uprkos dozi ozbiljnosti ima uvijek pozitivne vijesti i vibracije za nas, kako servisne tako i one smiješne, ali i o raznim dešavanjima. Šta drugo reći osim da Vam preporučim da slušate emisiju Pozitiva na Active na 88,5 FM ili na activezenica.com“, jingl je koji je snimila i poslala Amela Š. za Pozitivu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here