Elevation Entertainment ekipa na već ustaljenoj lokaciji u Pivnici Libertas organizuje još jednu elektro noć u nizu.

U subotu, 07.07.2018. godine, sa početkom u 21:00 sat publiku će pored Ra1n-a, koji je rezident večeri, svijetom elektro tonova provesti i mladi DJ Refa T., a koji se publici te večeri predstavlja u sklopu projekta PLUS ONE.

Pivnica Libertas te večeri svim posjetiocima predstavlja posebnu ponudu, i to: prva narudžba pića u ponudi na fotografiji košta 30 KM, a svaka naredna narudžba (next one) je jeftinija i košta 20 KM. Dođi, raspleši se i zovi turu! 

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Osjetite uzvišenu veličinu elektronske muzike uz “dizače”, dodirnite visinu zvijezda nad horizontom. Sedmog sedmog u Libertas.

PLUS ONE PROJEKAT?

Kroz projekat PLUS ONE Elevation daje mogućnost DJ-evima i producentima da se predstave publici.

Drugi mladi DJ koji će se predstaviti publici kroz PLUS ONE je Zeničanin Refa T. koji se bavi DJ – ingom godinu dana. Prošle subote, kroz Plus One predstavio se DJ Schicksal koji za Elevation ekipu kaže kako su nešto novo u gradu i nada se da će istrajati u buđenju elektro scene, kao i održavanja projekta Plus One u životu. Također se zahvalio na pozivu za gostovanje.

U okviru novog projekta Plus One imamo cilj da afirmišemo mlađe DJ – eve i da konačno napravimo projekat koji će zaživiti i u našem gradu, a tiče se elektronske muzike. – Ra1n

Refa za elektronsku scenu kaže kako je u posljednje vrijeme u usponu,a koliko brzo će se razviti i doći do nekog ozbiljnijeg nivoa, zavisi od ekipa koje su tuda prirede ovakva druženja i onih koji takva druženja podržavaju.Refa T.

U posljednje vrijeme je sve više mladih koji posjećuju ovakve zabave i to mi je drago. Konstantno se pleše, svi su nasmijani i veseli. – Refa T.

Upravo pozitivna atmosfera je to što ga inspiriše i što ga je još više privuklo svijetu elektronske muzike.

DJ – ingom se počeo baviti slučajno. Njegov brat vjerovatno nije ni pretpostavio da će Refa jednog dana puštati muziku, upravo zahvaljujući njemu. Tog dana kada je Refin brat kupio kontrolor, tada počinje i Refina priča. Uz brata je pomalo kontrolor otimao, posuđivao ga  i danas svira, napominje Refa za naš radio.

Od subote očekujem tonu osmijeha i pozitivne energije. Siguran sam da ćemo se super provesti. Spremio sam neke praavo pravo plesne trakice, pa eto, neka se plesači zagriju prije no što dođu! Vidimo se. – Refa T.

Ekipa koja živi elektronsku muziku i istinski zna šta znače ljubav, poštovanje i jedinstvo odlučila je upravo iz tih razloga svom community-u, Zeničanima i Zeničankama, kao i ostalim istomišljenicima pružiti subotu pozitivne energije, druženja i plesa. Da li će vremenom postati ozbiljnija organizacija za veće projekte u Zenici ovisi i o vama!

Emisija Pozitiva i Pozitivka i ovaj put prate event, a o svemu više u emisiji u utorak, 10.07.2018. godine, od 18:30 h na 88,5 fm.

Prethodni članakIzložba polaznika radionice “Kaligrafija i ebru slikarstvo”
Naredni članakDa li je lakše napuniti pozorište ili stadion?
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here