Uvijek rado viđena gošća u Banja Luci, miljenica domaće publike, simpatična DJ-ica i producentkinja iz Beograda Lea Dobričić, ovog puta svoje vještine će pokazati u klubu Fabrique, 24. februara sa početkom od 22h!

Lea je publici širom regiona postala poznata nakon pobjede Burn Residency takmičenja 2013. godine, rezident je prestižnog kluba na Ibizi – Privilege, a trenutno nastupa u najpoznatijim klubovima i festivalima širom svijeta. Za nju kažu da je harizmatična, talentovana i atraktivna DJ-ica koja muzičkim vodama uspješno plovi od 2005. godine sarađujući sa brojnim svjetskim muzičarima.

U njenim setovima možete čuti catchy mix Deep i Tech Housea, Minimala i Techna, praćenih odličnim tehničkim vještinama što zajedno stvara posebnu energiju i atmosferu na njenim nastupima. Identičnu energiju možete osjetiti i u njenoj produkciji koja joj je obezbijedila izdanja za etikete poput: Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic…

Domaću podršku te večeri pružiće DJ-evi: Robert S i Miroslav Pavlović.

Ulaznica do 23 sata će koštati 7 KM, a nakon toga 10 KM.

*** LEA DOBRIČIĆ ***

Local Support:

Miroslav Pavlovic

Robert S:

Supported by: Red bull, Smirnoff, Johnnie Walker, Tuborg, Str8, Vivia.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here