Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Slobodan udarac radija Active

0

Emisija SLOBODAN UDARAC jedna je od najnovijih emisija na radiju Active. Ovo je emisija koja će svoje slušatelje ne samo informisati o aktuelnostima iz sporta nego i ukazati na talente iz naše države i grada. Uživajte u dva sata ove sportske emisije u kojoj donosimo sportske zanimljivosti, sportske vijesti iz svijeta ali i iz naše države i saznajte ko su to sportski talenti iz našega grada. U rubrici Maldi u sportu slušajte o  sportskim klubovima iz našeg grada.

„Mrzio sam svaki minut treninga, ali sam rekao: Ne odustaj. Ispaštaj sad i cijeli svoj život živi kao šampion“ riječi su najpoznatijeg boksera u svijetu Muhameda Alija.

Slušajte emisiju SLOBODAN UDARAC nedjeljom od 16:00 h.
Emisiju vodi i uređuje: Asmir Mahalbašić, a njegov saradnik je Ammar Suljić.

Asmir Mahalbasic, voditelj emisije Slobodan udarac, rođen je petog dana u mjescu maju 1997. godine.Za njega kazu da je pravi prijatelj,iskren i veoma uporan u ostvarivanju svojih ciljeva. Student je Islamskog-pedagoskog  fakulteta  Odsjek za Socijalnu pedagogiju univerziteta u Zenici. Pomoći drugima, biti im potpora kada im je to potrebno, nasmijavati druge svojom maštom njemu nikad nije bio problem, štaviše to radi velikog srca.

Share.

About Author

Leave A Reply