Emisija SLOBODAN UDARAC jedna je od najnovijih emisija na radiju Active. Ovo je emisija koja će svoje slušatelje ne samo informisati o aktuelnostima iz sporta nego i ukazati na talente iz naše države i grada. Uživajte u dva sata ove sportske emisije u kojoj donosimo sportske zanimljivosti, sportske vijesti iz svijeta ali i iz naše države i saznajte ko su to sportski talenti iz našega grada. U rubrici Maldi u sportu slušajte o  sportskim klubovima iz našeg grada.

„Mrzio sam svaki minut treninga, ali sam rekao: Ne odustaj. Ispaštaj sad i cijeli svoj život živi kao šampion“ riječi su najpoznatijeg boksera u svijetu Muhameda Alija.

Slušajte emisiju SLOBODAN UDARAC nedjeljom od 16:00 h.
Emisiju vodi i uređuje: Asmir Mahalbašić, a njegov saradnik je Ammar Suljić.

Asmir Mahalbasic, voditelj emisije Slobodan udarac, rođen je petog dana u mjescu maju 1997. godine.Za njega kazu da je pravi prijatelj,iskren i veoma uporan u ostvarivanju svojih ciljeva. Student je Islamskog-pedagoskog  fakulteta  Odsjek za Socijalnu pedagogiju univerziteta u Zenici. Pomoći drugima, biti im potpora kada im je to potrebno, nasmijavati druge svojom maštom njemu nikad nije bio problem, štaviše to radi velikog srca.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here