Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

Udruženje poslodavaca Zenica: POZIVNICA za III REDOVNU i II IZBORNU SKUPŠTINU sekcije ugostitelja

0

U petak, 04.04.2018. godine, u kinu Mulitplex Kinu Ekran biće održana skupština Sekcije ugostiteljske djelatnosti udruženja poslodavaca Zenica sa početkom u 14:00 sati. Tim povodom prenosimo riječi Senada Džanića, predsjednika Sekcije ugostiteljske djelatnosti Udruženja poslodavaca Zenica.

Poštovani ugostitelji grada Zenica,

Pozivamo Vas da prisustvujete III Redovnoj (II Izbornoj) Skupštini Sekcije ugostiteljske djelatnosti Udruženja poslodavaca Zenica. Skupština Sekcije ugostiteljske djelatnosti Udruženja poslodavaca Zenica će se održati u petak, 06.04.2018.godine sa početkom u 14:00 sati. Mjesto održavanja Skupštine je kino EKRAN (I sprat, kino sala broj 3), Trg Alije Izetbegovića 86, Zenica.

Dnevni red:

  1. Pozdravna riječ i usvajanje dnevnog reda III Redovne (II Izborne) Skupštine Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica;
  2. Pozdravni govor Predsjednika UP Zenica ;
  3. Pozdravni govor Predsjednika Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica (gdin Senad Džanić);
  4. Prezentacija Unicredit banke d.d.BiH;
  5. Izvještaj o aktivnostima Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica u proteklom periodu (gdin Senad Džanić);
  6. Izbor rukovodstva Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica; (predsjednik skupštine, predsjednik sekcije, radna grupa;
  7. Plan rada Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica (gdin Senad Džanić);
  8. Razno;
Share.

About Author

Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

Leave A Reply