Večeras, 12.10.2018. godine na poziv ELEVATION ekipe u Zenicu stiže Bjutiful Selekšn w/ After Affair i G. Edd. Rezident večeri RA1N kao i uvijek zagrijaće publiku svojim plesnim notama, koji će nastaviti ploviti cjelovečernjom elektro magijom.

Događaj se održava u Pivnici Libertas u 21:00 sat. Cijena ulaza do ponoći je 5 KM, a iza ponoći 8 KM.

Ukoliko niste upratili Elevation ekipu slijedi nekoliko osnovnih informacija:
Elevation ekipa postaje propoznatljiva na bh. elektronskoj sceni kroz projekat Plus One koji je jedinstven i pruža kako neafirmisanim tako i afirmisanim DJ – evima, producentima da zavrte svoje setove pod okriljem Elevationa koji se pobrine za doček, smještaj i samu promociju eventa. Na gostima Plus One projekta je da zavrte najluđe što znaju. Pored toga Elevation ekipa uvezala se i sa drugim organizacijama iz drugih gradova, što je još jedna potvrda da ova ekipa kvalitetno radi.

Već ranije smo pisali na našem portalu o ovim dešavanjima, tako da preklikajte malo! 😉

Emisija Pozitiva i Pozitivka i ovaj put prate event, a o svemu više u emisiji u utorak, 16.10.2018. godine, od 18:00 do 20:00 sati na 88,5 fm.

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

 

Prethodni članakStranica života u Pestalozziju
Naredni članakU subotu Međunarodni memorijalni turnir vatrogasaca
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here