Ove godine u periodu od 11.10. do 18.10. Infostud, u saradnji sa partnerima iz regiona, organizuje osmi Virtuelni sajam karijere i znanja.

Prošlogodišnji Virtuelni sajam karijere i znanja posjetilo je 300.000 ljudi. Posjetioci su mogli da u virtuelnom, 3D okruženju, pogledaju infomacije u vezi aktuelne ponude kurseva, studijskih programa i poslova.

Ali nisu samo posjetioci imali tu pogodnost da pronađu sve što ih interesuje vezano obrazovanje i karijeru na jedan klik. Izlagači su mogli da se opuste i da imaju pristup velikoj posjeti iz svojih kancelarija. Nije bilo potrebe za dodatnim logističkim troškovima, efekti sajma su mogli da se izmjere i imali su mogućnost direktnog kontakta putem chat-a sa posetiocima.

80% prošlogodišnjih učesnika je svoje zadovoljstvo učešćem ocijenilo najvećom ocjenom, 100% učesnika bi preporučilo ostalim kolegama da učestvuju u sajmu, a 90% prošlogodišnjih učesnika namjerava da učestvuje u sajmu i ove godine.

Ne propustite priliku da ove godine budete učesnik u najvećem online sajmu u regionu.

Posjetioci sajma već sada mogu da pogledaju kako je to bilo prošle godine i da strpljivo sačekaju 11. oktobar kada će vrata sajma biti otvorena ovdje.

Ove godine se očekuje veliki broj izlagača koji će na svojim štandovima ponuditi prilike za zaposlenje, prekvalifikaciju, usvajanje dodatnog znanja kroz programe neformalnog obrazovanja kao i prilike za informisanje o studijskim programima. Petra Prćić, iz organizacije sajma, navodi da su prijave za predstavljanje izlagača još uvijek otvorene. Zainteresovani izlagači se za svoje mesto na sajmu mogu interesovati putem telefona 24/4155-712 ili e-mailom.

Više informacija

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here