Emisija YOUTH CAN je emisija koju vode novi članovi radija Active Mersida Jusić i Komarac Lejla. Svu pozitivnu energiju koju prenose mlade voditeljice mozete slušati svakog četvrtka od 16 do 18 sati. Ukoliko budete redovno slušali emisiju Youth can svakog utorka ćete saznati dosta stvari kroz rubrike koje su voditeljice spremile za vas.
Prvi sat vremena emisije će biti tematski dok ce drugi sat biti posvećen rubrikama PRILIKA ZA TEBE- u kojim ce mladi ljudi biti informisani o raznim projektima,seminarima,edukacij ama i poslovima. Te druga rubrika DA LI STE ZNALI-koja ce biti posvećena raznim zanimljivostima koje vjerovatno do sada niste čuli.
I za kraj Vam otkrivamo zašto slušati emisiju Youth can?
Youth can je emisija koja za cilj ima da obrazuje prvenstveno mlade ljude te da ih uputi u svijet pravog obrazovanja i dobrih odluka. 
Mersida Jusić
Rodena sam 17.01.2000  u Zenici.Zivim u Topcic Polju  idem u srednju skolu Drugu Gimnaziju.Clanica sam mnogih vanastavnih aktivnosti pored toga clanica sam Djecijeg parlamenta u nasem gradu pored parlamenta radim na  radiu “Radio Active”..Svaki dan za mene je nova prilika da nesto promijenim u svome zivotu.Na prvo mjesto stavljam obrazovanje koje nam je svima prijeko potrebno da bi promjenili nesto novo….
Komarac Lejla

“Mislim da si jedna pametna djevojka.

Spremna na mnoge izazove i sticanje novog znanja, što te čini još zanimljivijom. Na osnovu toga, ko te ne zna, samo dobiva jos veću želju da te upozna. Dosta komunikativna, “otvorena” za svaku vrstu konverzacije i uvijek tu za pomoći, pa na bilo koji način. Dodatni porast u mojim očima je to što si uvijek nasmijana, bilo koja situacija, dan ili noć, osmijeh i pozitiva su kod tebe uvijek na svom mjestu.”
P.s. kao svoju biografiju prilažem mišljenje prijateljice, jer ipak druge osobe koje nas okružuju mogu reći kakvi smo mi zapravo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here