Radio Active UŽIVO!    |    Naša djeca Zenica

ZeForge Meetup: Ethical Hacking & Security #1

0

ZeForge Meetup, jedan od mnogih u nizu, biće održan u subotu, 12.08.2017. godine sa početkom u 17:00 sati u Impulsnom kreativnom centru Agencije Zeda.

Ovog puta govorit će se o aktuelnoj temi u IT svijetu, a to je sigurnost sistema, kako se ona provodi, šta u stvari obuhvata čitava ova oblast, te šta predstavlja pojam Ethical Hacking. Ova tematika je poprilično široka i nije moguće predstaviti sve bitne i zanimljive stvari na samo jednom Meetupu zato je ovo tek prvi Meetup u nizu na ovu temu.

Zahvaljujući podršci naših partnera i ovaj put ćemo obezbjediti hranu i osvježenje za sve naše članove koji odluče da vrijeme provedu zajedno s nama, poručuju iz ZeForge-a.

UnitedWeForge  NSoft   Spark   ImpulseCreativeCenter   ZEDA    Inservio

Share.

About Author

Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

Leave A Reply