Katolički školski centar “Sveti pavao” Zenica u subotu, 10.02.2018. godine, će organizovati karneval “Maškare na otvorenom”.

Okupljanje je u 12: 00 sati ispred Hrvatskog doma “Kralj Tomislav” Zenica. Povorka će se kretati središtem grada koja će uz muziku i kreativne maske učesnika dočarati karnevalsku atmosferu. U povorci će sudjelovati učenici i mažoretkinje Centra i Limena glazba “Lašva” Nova Bila.

Pozivamo sve roditelje, bivše učenike, prijatelje Centra da se priključe povorci i sudjeluju naravno maskirani.

Moto ovogodišnje povorke je “Dođi i budi što želiš”.

Prethodni članakSaopštenje za medije: Održan Dan karijere u Sarajevu
Naredni članakDan zaštite ličnih podataka o ličnosti
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here