Elevation ekipa ide korak dalje i udružuje se sa ekipom koja je organizovala Lunar festival. U Pivnici Libertas, u subotu, 19.01.2019. godine, od 22:00 do 05:00 sati imate priliku podržati Lunar Clubnights Vol. 2 kada će puštati DJ Jock, Ra1n i Adot.

Poslije više od 20 uspješnih partija u organizaciji Elevation ekipe, sada evente u Libertasu organizuju Elevation i Lunar zajedničkim snagama. Možete li nam reći nešto više o tome?

  • Nakon jako uspješnih partija u našem Libertasu mi iz Elevationa smo dobili priliku da pravimo nešto veće evente u saradnji sa našim, također zeničkim, Lunar festivalom, na što smo mi odmah pristali, jer znamo da je Lunar festival jedan od najjačih u našoj državi i jedina logična stvar je bila da se udružimo i dovedemo u naš grad neke od najvećih DJ imena iz regiona. U pravom rejverskom duhu ćemo zajedno da napravimo neku novu priču, a obožavatelji elektronske muzike će sigurno biti oduševljeni šta smo im spremili za naredni period. – govori jedan od organizatora, Ra1n (Benjamin Bajramović).

U 2018. godini, tačnije 22.12. posjetioci su imali priliku uživati u sjajnoj atmosferi koju su napravili Sugar Lobby i Nemanja Gođevac iz Srbije (Lunar Clubnights Vol. 1). Naravno, organizatore smo pitali i o ovom događaju.

  • Moram i da spomenem prošli party koji je prošao odlično, pred oko 150 rejvera, a ugostili smo Sugar Lobby i Nemanju Gođevca iz Srbije. Njih dvoje su zaista bili pozitivno iznenađeni sa atmosferom u Libertasu i rekli su  da im je drago kako je publika u Libertasu prihvatila njihovu muziku i da se raduju nekom sljedećem druženju. – Ra1n

Šta nas očekuje u subotu 19.1.2019.?

  • U subotu nam dolazi svjetski poznati DJ Jock iz Hrvatske, a kao i do sada Armin Šestić aka Adot i ja ćemo biti DJ podrška. Spremili smo, kao i do sada najbolji zvuk i light i mogu reći da se svi jako radujemo suboti i očekujemo veliki broj rejvera da učinimo tu subotu posebnom. – Ra1n

Ko je DJ Jock?

Rođen u Hrvatskoj 1992. godine, DJ JOCK je ušao u svijet elektronske muzike praktično kao dječak. Sa 14 godina počinje da svira na privatnim partijima, a nedugo nakon toga njegovi snovi postaju stvarnost i postaje rezident DJ u Pineta Baru u Hrvatskoj. Ubrzo se počeo baviti i produkcijom i nakon svog prvog izdanja za Debuger Records potpisuje izdanje za Pornographic Records slavnog Cristiana Varele. Njegove trake su se mogle čuti na najpoznatijim festivalima uključujući i Tomorrowland, Awakenings, Electrobeach Festival, Exit Festival i Space Ibiza, a njegove trake su zavrtili i najpoznatiji svjetski DJ-evi kao što su Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joseph Capriatti, Jon Rundell, Richie Hawtin, Carl Cox i mnogi drugi.

Karte za  događaj možete kupiti na ulazu po cijeni od 10 KM, a možete izvršiti i rezervaciju na Elevation.

Prethodni članakOmanian at ZONA Zenica!
Naredni članakDobro jutro Bosno i Hercegovino!
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here