Nakon što je dvije godine izabran za najbolji hrvatski festival, Moondance je i ove godine nominovan za Ambasador nagrade, ovaj put u dvije kategorije – za najbolji festival hrvatskog promotera i najbolji boutiqe festival! Pored toga, prošlogodišnji dobitnik najbolje nove hrvatske etikete, Moondance Records je ponovo nominovan ovaj put za najbolju etiketu!

Ambasador je prva hrvatska dodjela nagrada akterima elektronske scene, koju dodijeljuje portal klubskascena.hr. U kategoriji najboljih festivala hrvatskog promotera Moondance se našao sa još četiri muzička događaja: River festival, Adriatic Perception festival, Future Sound Of Zagreb i Modem festival, dok su u kategoriji za najbolji boutiqe festival još: SunceBeat, Labyrinth Open, Adriatic Perception i Love International!

U trci za najbolju etiketu pored Moondance Records su: Blacksoul Music, PDV Records, Imogen Recordings i Family Grooves.

Ukoliko želite da i ovog puta podržite Moondance to možete učiniti NA OVOM LINKU do 6˛. novembra u ponoć, nakon čega će biti proglašeni pobjednici, a svečano uručenje nagrada biće održano 22. novembra u Zagrebu.

Da podsjetimo, Moondance Festival je ove godine proslavio šest godina postojanja, tokom kojih je postao sinonim za jedan od najkvalitetnijih techno festivala na kojem nastupaju najpoznatiji artisti iz svijeta elektronske muzike.

Moondance festival se svakog avgusta održava na prelijepoj kuli Kamerlengo u Trogiru, a predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umjetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here