“Dizači” nastavljaju svoja plesna druženja kroz elektro tonove i ove subote, 08.09.2018. godine, u 21:00 sat u Pivnici Libertas. Ulaz je besplatan i savjetujemo vam da dođete ranije kako ne biste ostali bez stola ili pak plesnog podija, jer iz subote u subotu sve više ljubitelja ove muzike posjećuje elevation subotnje dešavanje.

Ovaj put u sklopu projekta Plus One u goste stiže Dynnotik  iz Sarajeva, koji će vrtiti sa rezidentom večeri DJ RA1N-om.

Kroz projekat Plus One do sada su se publici predstavili DJ  -evi iz Zenice, Bihaća i Sarajeva. Elevation ekipa nastavlja u ovom ritmu, te će u narednom periodu ugostiti mlade DJ-eve iz raznih gradova BiH, ali isto tako i iz inostranstva, istakao je rezident večeri, Ra1n. Pored toga rekao nam je nešto više i o predstojećoj suboti.

 

Ovu subotu nam dolazi DJ iz Sarajeva, Dynnotik, s kojim sam već dijelio pult, ali se opet obojica posebno radujemo njegovom dolasku u Zenicu. Donosimo i neki novi zvuk tako da ne sumnjam da će dance floor biti užaren. Također, sve posjetioce koncerta u Areni pozivam u Libertas da plešemo zajedno do jutarnjih sati. – Ra1n

 

RadiYoaktivna ekipa prenosi i Dynnotikovu poruku koji ističe kako Zenica ima kreativne mlade ljude, ali isto tako da je postala i bogatija za ekipu koja organizuje kvalitetne partije u Libertasu.

Zenica je odnedavno postala bogatija za još jednu ekipu koja organizuje jako dobre partije u Pivnici Libertas. To me pretjerano i ne čudi obzirom da je taj dio države uvijek bio odan elektronici i jedni su od boljih u tom poslu.Tamo sam upoznao puno kreativnih ljudi, dobrih DJ – eva i ponosan sam sto sam pozvan da sviram sa njima. Subota, 08.09., je rezervisana za višesatni ples u lijepom ambijentu kakvim ga čine ne samo Zeničani nego sva pozitivna raja koja tamo dolazi. Želim da se zahvalim Elevation ekipi, njihovom residentu DJ Ra1n u. Brojimo sitno, vidimo se. – Dynnotik

O Elevation događajima možete slušati u emisiji POZITIVA sa Pozitivkom na 88,5 fm koja se emituje svakog utorka od 19:00 do 21:00 sat ili putem ovog portala klikom na “nerviraj me” u donjem desnom uglu. 🙂

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu okupite ekipu pa dođite i zaplešite.

 

Prethodni članakHouston, we have a a good news!
Naredni članakZmajevi u gradskom muzeju Zenica
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here