Nastavlja se serial Fresh Wave Promo događaja! Nakon što je ‘otvorena sezona’ Fresh Wave promo događaja sa sjajnim izdanjem Winter Fresh Wave-a u sarajevskom Domu mladih, ovaj put nas očekuje spektakl na banjalučkoj tvrđavi Kastel u okviru „Vivia Run&More Weekend“ u subotu, 20. aprila i to velikom žurkom na otvorenom, koju organizuje Fresh Wave festivalom u saradnji sa ‘Run&More Community’

Na ovaj način nastavlja se uspješna saradnja započeta prošle godine, kada su pred više hiljada posjetilaca nastpili Tomcraft, Bang La Decs i resident DJ FWF Nebs Jack. Oaj put DJ pultom kormilariće fantastični ‘golden boy’, jedan od najcjenjenih izvođača koji je nebrojeno puno puta nastupao na najvećim svjetskim binama i plesnim destinacijama, Mr. DJ James Zabiela!

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a sada ćemo imati priliku ponovo uživati u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenih po tom pitanju u svijetu elektronske muzike. Isto veče nastupiće G. Edd i jedan od regionalnih velikana techno zvuka, a ujedno i jedan od resident DJ Fresh Wave festivala Mladen Tomić.

Uskoro će biti poznate i informacije o ulaznicama, a do tada pratite nas na društvenim mrežama i možda ugrabite poklone koje smo za vas pripremili!

Ovogodišnje, osmo izdanje festivala, “Nektar Fresh Wave Heaven” zakazano je za 8. 9. i 10. avgusta.

Prethodni članakBajka o puteljku zvanom život
Naredni članakElektro nota predstavlja: Toni Montana!
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here