Moondance Festival elektronske muzike koji će ove sedmice biti održan u Trogiru objavio je satnicu nastupa izvođača! Šesto, do sada najveće izdanje Moondancea okupilo je sam vrh svjetske techno scene, pa će od 9. do 11. avgusta 2018. godine na trogirskoj kuli Kamerlengo nastupiti  Rødhåd, K-Hand, KiNK, Jonas Kopp i mnogi drugi svjetski i regionalni DJ-evi, a biće održane razne muzičke radionice, kao i ekskluzivno predstavljanje novog Allen & Heath Xone 96 miksera!

Prvo veče festivala, u četvrtak 9. avgusta od 21 sat na bini kule Kamerlengo u Trogiru nastupaju headlineri Eduardo De La Calle, Francesco Tristano Live i KiNK Live, uz DJ imena iz regije: Bebetto, Jan Kinčl, Juri Paik, Tome R i Pero FullHouse.

Drugo veče podijum će zagrijati Jock i Edy C, Avoid b2b Skeptik, Forest People, Ivan Komlinović Live, Filip Xavi, nakon kojih slijede headlineri Monoloc Live, Rødhåd i Radio Slave koji nastupaju o okviru DYSTOPIAN večeri!

Uvertiru u finalno veče, 11. avgusta koje se održava u saradnji sa čuvenim berlinskim klubom TRESOR, prije nastupa headlinera Handmadea, K – Handa, Jonasa Koppa, i The Analogue Cops-a Live odradiće italijanski duo Steve Murphy i DJ Octopus.

Posjetioci iz regije festivalske ulaznice mogu nabaviti po posebnim cijenama putem sajta Ticketshop.hr kao i u svim radnjama Ticketshopa širom Hrvatske. Dnevne ulaznice koštaju: Četvrtak (9. avgust) – 130 KN, petak (10. avgust) – 180 KN i subota (11. avgust) – 130 KN!

Grupne ulaznice dolaze u paketu (4 kupljene + 1 gratis), koštaju 249 KN i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu.

Link za regionalne ulaznice: TICKET.

Prethodni članakDetroit Groove Gang – “Sacred Moonlight”
Naredni članakSajam mladih poduzetnih kreativaca
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here