Elevation Entertainment ekipa na već ustaljenoj lokaciji u Pivnici Libertas organizuje i ove subote elektro noć i nastavlja sa projektom PLUS ONE.

Večeras, 14.07.2018. godine, sa početkom u 21:00 sat publiku će pored rezidenta večeri RA1N – a, na plesni podijum izvesti i DJ CRAB.

Kao rezident PLUS ONE projekta u okviru Elevation Entertainment-a, zadovoljan sam dosadašnjom posjetom kao i onim što su pokazali mladi DJ – evi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da će posjećenost iz subote usubotu rasti. Posjećenost do sada je dokazala da ima  mladih ljudi koji će podržavati elektro scenu u našem gradu i da ćemo je uspjeti podignuti na viši nivo. Ovim putem pozivam sve ljude da dođu večeras i da ako nisu osjetili magične momente Elevation Entertainment-a, iste dožive ovu subotu. – RA1N

 

Kroz projekat PLUS ONE Elevation ekipa daje mogućnost DJ-evima i producentima da se predstave publici. Do sada su se kroz Plus One predstavili Schicksal i Refa T., a koje ćemo u naredom periodu predstaviti i u emisiji Vaš mix RadiYa Active, kada ćete imati priliku više pročitati o njima, ali poslušati i njihov set.

PLUS ONE projekat večeras za sve posjetioce predstavlja, prije svega prijatelja organizacije i dugogodišnjeg DJ -a, “skoro purgera”, a u pitanju je DJ CRAB. Imena i prezimena, Edvin Artuković, rođen je u Zagrebu 16.12.1988. godine, a dj-ingom se bavi više od pet godina. Imali ste ga priliku slušati na Lunar festivalu, ali isto tako ako ste hodali po BiH i raznim klubovima od sjevera do juga, od istoka do zapada. Za večeras DJ Crab poručuje svim posjetiocima da pripreme i dodatnu presvlaku jer ples neće izostati. Raduje se večerašnjem nastupu i pozitivnoj energiji koja se iz subote u subotu širi kroz Pivnicu Libertas.

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Osjetite uzvišenu veličinu elektronske muzike uz “dizače”, pokrenite najskrivenije dijelove sebe. Počastite se!

Ekipa koja živi elektronsku muziku i istinski zna šta znače ljubav, poštovanje i jedinstvo odlučila je upravo iz tih razloga svom community-u, Zeničanima i Zeničankama, kao i ostalim istomišljenicima pružiti subotu pozitivne energije, druženja i plesa. Da li će vremenom postati ozbiljnija organizacija za veće projekte u Zenici ovisi i o vama!

Emisija Pozitiva i Pozitivka i ovaj put prate event. Sa plesom u novi dan!

Prethodni članakUpriličena izložba slika „Povratak iskonskom“
Naredni članakOdigrana predstava „Prst“
Kristalno jasno nejasna. Na putu između prava, medija i muzike. Na jednoj strani usavršava se kroz pripravnički u svojoj struci, a na drugoj je već pet godina na radiju Active, te vodi emisiju POZITIVA i glavna je urednica portala koji trenutno čitate www.activezenica.com Između ostalog, pisala za KAR!KE, pohađala razne škole novinarstva. Kao student Pravnog fakulteta UNZE učestvovala kao takmičarka na raznim takmičenjima, od kojih kao krunu takmičenja izdvaja Svjetsko takmičenje iz "Međunarodnog krivičnog prava" u Den Haagu (Holandija) na kojem je učestvovala kao govornica. Diplomirala na istoimenom fakultetu, gdje je nastavila master studije na katedri za "Državno i međunarodno javno pravo". Vjeruje u moć muzike, dugi niz godina svirala je violončelo, a za ples smatra da vodi u drugo stanje uma. Voli ljude koji se bore i ostvaruju svoje ciljeve i ne sjede čekajući Godoa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here